HR / EN

Proizvodi

Naši prozvodi jedinstveni su na tržištu. Kontaktirajte nas i uvjerite se sami - e-Njega, Timeline Master, e-Registar lijekova i LAST 2000 naši su brandovi.

5 KLJUČNIH PROBLEMA KOJE RJEŠAVA PROGRAM LAST 2000

Sve što mi treba u svakodnevnom radu
LAST 2000 ima najopsežniji popis funkcionalnost na tržištu. To znači da možemo odgovoriti na gotovo sve potrebe u vašem poslovanju. Dodatno, kroz stalnu komunikaciju sa našim korisnicima kontinuirano razvijamo nove funkcionalnosti koje će vam dodatno olakšati poslovanje.

Podrška kad naiđem na problem
Godina smo vodeća tvrtka po nezavisnim anketama koje se provode za kvalitetu korisničke podrške. Naši su se djelatnici sigurno već susreli sa problemom ili situacijom u kojoj ste se našli i pomoći će vam da je uspješno riješite.
Mi nemamo propuštenih poziva, jer LAST 2000 ima tipku” Pojas spasa” putem koje direktno komunicirate sa našim djelatnicima Korisničke podrške.

Usklađenost poslovanja sa zakonskim promjenama
LAST 2000 se automatski nadograđuje sa svim ključnim zakonskim promjenama, tako da možete biti sigurni da koristite aktualnu verziju koja u sebi ima sve potrebne izmjene.  

Povezanost za ključnim servisima
LAST 2000 je certificiran od strane Ministarstva financija za fiskalizaciju računa, te od strane HZZO za rad sa PZZ i SKZZ ordinacijama u sustavu CEZIH-a.

Ušteda u poslovanju
Svi korisnici programa mogu naručivati sav potrošni materijal iz ponude tvrtke Dentalni megastore d.o.o., putem funkcionalnosti “Košarice”. Na svaki proizvod će vam biti odobreno odmah 15% popusta, te dodatnih 20% popusta u bodovima, za plaćanje u roku 30 dana.
Dobivene bodove možete zamijeniti za besplatne proizvode - korištenjem programa LAST 2000 ostvarujete dodatne uštede u svom poslovanju.
Europska Unija EUROPSKA UNIJA
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Vrh