HR / EN

Zapošljavanje

Dosta ti je boravka u poslovnim zgradama, nefunkciolanim timovima i rada na projektima koji te ne guraju naprijed i ne traže od tebe stalno usvajaš nove vještine? 

Zaposli se u S.D. Informatici i nastavi razvijati svoja znanja uz zahtjevne projekte, vrhunske mentore i odličnu atmosferu. (Roštilj je obično na terasi petkom…)


SENIOR FRONTEND DEVELOPER

Kreativna si osoba koja posjeduje radom stečena znanja front-end razvoja - imaš više od nekoliko utakmica u nogama i želiš se dalje nastaviti razvijati na fokusiranim projektima i posvećenim timovima? 

Kao Senior Front-End Developer u svijetu SD Informatičara, imat ćeš mogućnost surađivati s iskusnim back-end timom, vrhunskim mentorima i dinamičnim projektima.
Nalazimo se u super cool okruženju, gdje svaki tjedan pronađemo razlog da proslavimo i najmanji napredak, a petkom roštiljamo na našoj terasi. 
Tvoju proaktivnost, znanje, inovativnost te znatiželju u pristupu poslu ćemo još više poticati ne samo kroz mogućnost daljnjeg usavršavanja ili pristupom high tech infrastrukturi, već i raznim drugim benefitima.

Prije same prijave, molimo te da provjeriš posjeduješ li sljedeće kompetencije:
  • +3 godina iskustva u front-end developmentu
  • Odlično poznavanje Angulara, HTML5/CSS3 tehnologije, JavaScripta i jQuery-a
  • Odlično poznavanje grid frameworkova te principa responsive web dizajna
  • Inicijativu u predlaganju kvalitetnih front-end rješenja
  • Poštivanje zadanih rokova
  • Dobro korištenje engleskog u govoru i pismu 

Ako posjeduješ vještine koje nisu navedene, a njima možeš pridonijeti u razvoju digitalnih proizvoda, to ćemo posebno cijeniti. Molimo te da svoj CV i portfolio pošalješ na naš mail sd@sdinformatika.hr  
Zapošljavanje Zapošljavanje
Europska Unija EUROPSKA UNIJA
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Vrh